Framgång = att gå framåt (ett litet steg räcker)

Den här bloggen kommer att handla om hur självkänsla och ekonomi hör ihop. Jag vill med Hejpengar skapa en blogg för alla dem som känner ett litet obehag (i magtrakten ofta) vid tanken på att förstå mer om ekonomi. Jag kommer att skriva hur man med små, små steg i taget tar kontroll över sin ekonomiska tillvaro.

Framgång betyder bara en enda sak: att inte stå kvar på samma ställe, det vill säga att gå framåt. Jag vill inspirera till att ta det första steget mot en stabil ekonomi där du har full koll och kan känna dig glad och lugn. Därifrån kan den som önskar gå vidare mot ännu mer ekonomisk kunskap och jag kommer att dela med mig av bloggar som jag själv lär mig mycket av.

Och…GRATTIS! Du tog just det första steget eftersom du är här och har läst texten! VÄLKOMMEN!

3 reaktioner till “Framgång = att gå framåt (ett litet steg räcker)

  1. Hej Fatou, vad roligt att du följer Hej Pengar! Hoppas att du kommer att finna bloggen användbar och berikande!! Teresa

    Gilla

  2. Från ”vånda och strutsbeteende” (kul beskrivning) till stabil ekonomi med full koll, för att använda dina ord – kanske vissa kan lära sig, själv känner jag mest igen mig i det förstnämnda. Frågan är om en kan uppnå full koll då ekonomi inte endast beror på ens egna insatser. Hela landets, även världsekonomin knackar ju på vars och ens dörr… Ska bli spännande att höra mer, Teresa!
    Nåväl, jag inser att i alla lägen finns det mer att själv göra åt saken än vad man oftast inser. Det man inte fokuserar på att lösa, blir inte till ens ett litet steg…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s